Trainer-coach-annelies-wiersmaJouw boek of spel uitgeven

Met onze hulp til je jouw werk naar een hoger niveau. Als  ervaren uitgever hebben we aandacht voor alle details en helpen we je met deskundige redactie,  vormgeving en druk. Zo wordt je boek of spel nog aantrekkelijker en kun je er echt trots op zijn.

Lees via de linkjes de antwoorden op veelgestelde vragen, o.a. over het verschil tussen: 1) in eigen beheer uitgeven, of 2) bij een dienstverlenende uitgever, of 3) bij een traditionele uitgever:

Spreken de antwoorden je aan? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek via 06 426 254 69

We helpen ondernemers met publiceren
Met een boek, e-book, spel of andere uitgave kun je jezelf als ondernemer (yogadocent, trainer, coach, kunstenaar, mediator, fotograaf…) op de kaart zetten. Een publicatie kan helpen om de essentie van je werk te delen, om erkend te worden als specialist op jouw vakgebied en grotere bekendheid te creëren. Onze persoonlijke ervaring en ons netwerk stellen we graag ten dienste van ondernemers die zich willen profileren.

In samenwerking of in eigen beheer
Wanneer je boek in het ACT on Virtues fonds past en aan bepaalde kwaliteitscriteria voldoet, kunnen we het samen onder de prefix (ISBN) van Uitgeverij ACT on Virtues uitgeven.
Misschien wil je het helemaal op jouw manier doen. Dan kun je het in eigen beheer uitgeven en ons inhuren als dienstverlenend uitgever. We volgen dan geheel jouw wensen op.

Meerwaarde
Tegenwoordig kun je helemaal zelf een boek uitgeven. Wat is de meerwaarde van het inschakelen van een dienstverlenend uitgever zoals ACT on Virtues?
Je profiteert van onze ervaring en kennis.  Bovendien heb je plezier van ons vermogen om kritisch met je mee te denken. We zorgen voor goede redactie, mooie vormgeving en eersteklas druk. Daarnaast kunnen we je helpen met tips om je boek  of spel te promoten. We kunnen persberichten verzorgen en je helpen met website en promotiemateriaal.

Wat kost het om een boek of spel te maken?
De kosten voor het maken van een boek zijn van vele factoren afhankelijk. De oplage, aantal pagina’s, vormgeving, noem maar op. Om ongeveer de kosten te bepalen kun je het beste contact met ons opnemen.

Adviesrapport
We kunnen een uitgebreid adviesrapport met feedback en prijsopgave voor je maken. In een adviesrapport vertellen we wat je boek of spel nodig heeft en wat wij je kunnen bieden. Denk hierbij aan redactie, vormgeving en promotie. We denken ook mee vanuit onze ervaring als coach, trainer en ondernemer en geven ideeën voor aanvullende activiteiten. De investering voor een adviesrapport bedraagt € 400 excl. 21% btw. Deze startkosten worden in mindering gebracht op je factuur, als je je boek door ons laat uitgeven.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren